Home » Vitrines en displays » LED-presentatiezuil

LED-presentatiezuil

Uw producten onderscheidend presenteren of uw beursstand op een originele manier aankleden? Met deze strak vormgegeven zuil met LED-verlichting kan het.

De LED-verlichting is instelbaar in iedere gewenste RGB-kleur. Daarnaast is het mogelijk een 'cool white' lichtkleur te creëeren met de zuil. Ook een langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma behoren tot de mogelijkheden. (Meerkosten programma op maat: € 30,-).

Op die manier is het mogelijk om op uw beursstand iedere gewenste sfeer neer te zetten. Kies voor uw huisstijlkleur of breng juist onderscheid aan op uw beursstand door verschillende kleuren te kiezen. Wat uw keuzes ook zijn: met onze LED-verlichte zuilen kiest u altijd voor een opvallende en professionele beursstand.

Indien gewenst te combineren met het productplateau of de vitrine. Meer informatie over interactief presenteren: Touch to led.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led presentatiezuil of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led items
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Afmetingen: 

Hoogte: 120 cm
Breedte: 35 cm
Lengte: 35 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-presentatiezuil

Op de Eissenwaremesse staan de toonaangevende leveranciers op het gebied van gereedschappen,

Denon Benelux is een audio en video merk gespecialiseerd in hi-fi apparatuur, blu-ray spelers

© 2023 Beurs Styling