Home » Beursmeubilair » LED-verlichte balie compleet

LED-verlichte balie compleet

Wilt u een zeer complete beursbalie huren voor uw beursstand? Een multifunctionele balie die u kunt inzetten als bijvoorbeeld registratiebalie, ontvangstbalie of bar? Kies dan voor onze LED-verlichte balie compleet.

De balie biedt standaard diverse opbergmogelijkheden en is optioneel uit te breiden met een afsluitbare opbergmodule, koelkast, vriezer en Nespresso-machine. Op die manier kunt u uw klanten niet alleen op een representatieve en nette manier ontvangen, maar kunt u ook een drankje schenken en een hapje serveren.

De balie heeft een niveauverschil tussen het werkblad, waarachter u of uw medewerkers staan, en het balieblad, waaraan uw klant staat. Het balieblad is daarmee ook ideaal om bijvoorbeeld een laptop of folderdisplay op te plaatsen.

De balie is trendy vormgegeven, voorzien van LED-verlichting en daarmee een echte eyecatcher binnen uw beursinrichting. De LED-verlichting is instelbaar in iedere gewenste kleur, waardoor u iedere gewenste sfeer creeert op uw stand. Kiest u voor een vaste kleur in uw eigen huisstijl, langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma? Beurs Styling biedt het allemaal. Voor slechts € 30,- meerkosten maken wij bovendien een lichtprogramma op maat, zodat uw balie automatisch en op het juiste moment precies de gewenste kleuren aanneemt.

Combineer de balie met de witte barkrukzwarte barkruk of trendy barkruk voor meer comfort en een complete barbeleving op uw stand.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led verlichte balie of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led items
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Opbergmogelijkheden
Optioneel snelkoeler
Optioneel nespresso machine
Optioneel afsluitbare opbergmodule
Afmetingen: 

Hoogte blad: 106 cm 
Hoogte werkblad: 94 cm
Breedte: 215 cm
Diepte: 91 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-verlichte balie compleet

Het Nederlands Contactlens Congres vindt om de twee jaar plaats en heeft ruim 1600 bezoekers.

De ESEF is in Nederland de toonaangevende vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden

© 2023 Beurs Styling