Home » Beursmeubilair » LED-verlichte statafel

LED-verlichte statafel

Beursstyling.nl is dé site voor het huren van passend beursmeubilair. Met onze LED-verlichte statafels zorgt u voor een sfeervolle, opvallende en onderscheidende stand.

Onze statafels zijn strak vormgegeven, voorzien van één zuil en de LED-verlichting is volledig af te stemmen op uw wensen. De LED-verlichting is instelbaar in iedere gewenste kleur, langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma (meerkosten programma op maat: € 30,-).

Met de LED-verlichting creëert u niet alleen iedere gewenste sfeer op uw stand, maar u kunt deze ook inzetten voor specifieke communicatieve doeleinden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Meer informatie over interactief presenteren: Touch to Led.

De statafels worden standaard draadloos geleverd. Met het tijdloze design passen ze bovendien in vrijwel iedere beursinrichting. Voor productpresentaties is deze statafel ook uitstekend te combineren met een productplateau. Of combineer de statafels met onze witte krukken, zwarte krukken of trendy krukken. 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led verlichte statafel of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led item
Mogelijkheid tot cool white (8000K
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Afmetingen: 

Hoogte blad: 110 cm
Breedte: 85 cm
Lengte: 85 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-verlichte statafel

Een recordaantal bezoekers ontdekten hun eigen smaak op de Deli XL Foodservice Fair.

De ESEF is in Nederland de toonaangevende vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden

© 2023 Beurs Styling