Home » Beursmeubilair » LED-verlichte zuil

LED-verlichte zuil

Bij een onderscheidende productpresentatie, mag deze LED-verlichte zuil niet ontbreken. Een echte eyecatcher voor uw product én beursstand.

U kunt de kleur van deze zuil zelf instellen in iedere gewenste RGB-kleur en de kleur 'cool white'. Op die manier kunt u de kleur van de zuil optimaal laten aansluiten bij uw huisstijl of juist een opvallende afwijkende kleur kiezen. Kiest u liever voor een langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma? Ook dat is mogelijk. De meerkosten voor een programma op maat bedragen € 30,-.

De zuil is verkrijgbaar in wit en zwart en zal met zijn tijdloze, strakke design gegarandeerd een prachtig onderdeel van uw beursinrichting vormen. Is indien gewenst uitstekend te combineren met het productplateau of de vitrine. Ook te gebruiken voor interactieve productpresentaties. Meer informatie over interactief presenteren: Touch to led.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led verlichte zuil of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led items
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Afmetingen: 

Hoogte: 120 cm
Breedte: 35 cm
Lengte: 35 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-verlichte zuil

Een recordaantal bezoekers ontdekten hun eigen smaak op de Deli XL Foodservice Fair.

Op de Eissenwaremesse staan de toonaangevende leveranciers op het gebied van gereedschappen,

© 2023 Beurs Styling