Home » 3D Concept

3D Concept

Van Concept tot realisatie

Bent u  benieuwd hoe uw beursstand er uit komt te zien of heeft u een 3D tekening nodig om te beslissen over het ontwerp?  Beurs Styling biedt de mogelijkheid om een 3D tekening te laten maken van uw concept voor beurs, congres of evenement. 

Een 3D tekening heeft  vele voordelen. Zo kunt u  een 3D tekening beter interpreteren  dan een 2D aanzicht. Maar het biedt ook de mogelijkheid om het ontwerp van uw beursstand vooraf te visualiseren. Zo krijgt u dus een goede indruk hoe uw beursstand er in de realiteit uit komt te zien, waardoor beslissingen omtrent het ontwerp sneller kunnen worden gemaakt dan met een 2D model. Daarnaast worden met 3D fouten voorkomen die met 2D wel gemaakt zouden kunnen zijn.

Een 3D tekening is erg gedetailleerd. Zo is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar welke led  verlichte balie of ander beursmeubilair het beste tot zijn recht komt in de stand. 

Door de mogelijkheid een 3D tekening te laten maken van uw beursstand is het ook gemakkelijker om af te stemmen op uw ideeën en plannen voor de beurscampagne. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

 

prev
next

© 2023 Beurs Styling