Home » Interactief » LED-statafel XL interactief

LED-statafel XL interactief

Deze strak vormgegeven statafel, voorzien van LED-verlichting, kent vele verschillende toepassingmogelijkheden. De LED-verlichting is instelbaar in iedere gewenste kleur, waaronder ook 'cool white'. Langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma........alles is mogelijk (meerkosten programma op maat: € 30,-).

Welke creatieve ideëen u ook heeft, met deze interactieve statafel zijn de mogelijkheden haast eindeloos! Denk aan een productpresentatie waarbij u middels de kleur van de tafel laat zien tot welke categorie het product behoort.

Of aan een mogelijkheid om met de kleur van de tafel (rood of groen) te laten zien of de betreffende tafel 'vrij' is. Wij verrassen u graag met de vele mogelijkheden!

De statafels worden standaard draadloos geleverd. Daarnaast zijn ze door het tijdloze design in vrijwel iedere omgeving in te passen. Deze XL-variant is extra groot en bestaat uit ten minste twee LED-verlichte zuilen. Is eventueel te combineren met een productplateau.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led statafel interactief of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led items
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Afmetingen: 

Hoogte blad: 110 cm
Breedte: 105 cm
Lengte: 210 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-statafel XL interactief

Jaarlijks vindt de Infosecurity plaats in de jaarbeurs Utrecht.

Centrop Sales, is de beurs voor de optiekbranche in Nederland en wordt tweemal per jaar in he

© 2023 Beurs Styling