Home » Showcases » Safilo

Safilo

Centrop Sales, is de beurs voor de optiekbranche in Nederland en wordt tweemal per jaar in het voor- en najaar gehouden. Natuurlijk is Safilo, één van de grootste brillenimporteurs van Nederland hier elk jaar bij aanwezig.

 

Compleet beursconcept

Na eerdere succesvolle samenwerking werd ook dit jaar Beurs Styling wederom gevraagd om voor Safilo een compleet beursconcept te verzorgen. De doelstelling voor dit jaar was om zich overduidelijk te onderscheiden op deze grote beurs. Safilo wilde opvallen en was daarvoor op zoek naar een innovatieve manier om hun identiteit en hun assortiment monturen te kunnen presenteren. Daarnaast was de wens het concept ook op andere evenementen in te kunnen zetten. Als een van de koplopers in de optiekbranche is het voor Safilo van groot belang dat de beursstand een professionele, trendy en stijlvolle uitstraling heeft.

 

Ruimtes

Er diende een ruimte gecreëerd te worden voor verkopers van diverse optiekmerken en een informatiepunt. Op basis van de beschikbare ruimte, de doelstelling en de wensen, heeft Beurs Styling in overleg met Safilo, een led verlichte balie en twee led verlichte zuilen voor het informatiepunt verzorgd. Naast dit informatiepunt is er een zithoek en stagelegenheid gecreëerd. Voor de verkoopruimte is er gekozen voor led verlichte statafels XL. Safilo had de wens om per brillenmerk een royale ruimte tot beschikking te hebben om diverse brillen te tonen en voldoende bezoekers te kunnen ontvangen. Aan de led verlichte statafels heeft Beurs Styling enkele krukken geplaatst  zodat er genoeg zitplaatsen voor de bezoekers van de verkoopruimte waren.

 

Logo's 

Zowel de balie als de statafels waren voorzien van logo, om zo de handelsnaam Safilo zichtbaar naar voren te brengen. De huisstijl van Safilo werd verder nog benadrukt door diverse led verlichte meubels op dezelfde kleur blauw in te stellen als de huiststijl. Voor de vloer is er gekozen voor een  witte hoogglans laminaatvloer. Deze maakte de beursstand van Safilo helemaal af. Zo heeft Beurs Styling een stand kunnen verzorgen die niet alleen de juiste uitstraling had maar praktisch gezien ook alle mogelijkheden bood om succesvol aan de beurs deel te nemen. 

prev
next

© 2022 Beurs Styling