Home » Standbouw » LED beurswand

LED beurswand

Het LED verlichte textielframe is als beurswand of reclame uiting een echte eyecatcher. Met het LED verlichte textiel frame trek je gegarandeerd de aandacht. Bij gebruik als beurswand zijn de textiel frames gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Ook is het textiel frame als losstaande display in te zetten voor bijvoorbeeld een productpresentatie.

Dynamische LED beurswand

De dynamische variant van de LED beurswand is een luxe wand met beweging en een zeer chique uitstraling. Met deze dynamische digitale LED beurswand kunt u met diverse kleuren licht werken volledig passend bij de opmaak van uw full color doek. Het is ook mogelijk om een lichtspel te vormen. De LEDs in dit frame zijn namelijk naar wens te programmeren. Uw stand staat gegarandeerd in de spotlights. Deze wand wordt meestal in combinatie met de LED beurswanden gebruikt. Echter kan u ook kiezen voor een losstaande dynamisch LED wand of voor een gehele wand van dynamische panelen. 

 

Personalisatie 

Bij beide LED beurswanden zorgt de high lumen LED verlichting voor een mooie homogene uitlichting van het full color doek. 

De full color doeken zijn geheel naar wens te personaliseren, te voorzien van yw bedrijfslogo en/ of merkpresentatie. Wilt u voor de volgende beurs of presentatie een andere look? Geen probleem! Met een textielframe kan u eindeloos van look veranderen door er simpelweg een ander full color doek in te spannen.

Bij wisseling van het doek programmeren wij de LEDs van de dynamische Led beurswand opnieuw zodat de LEDs perfect aansluiten bij uw nieuwe expressie.

Heeft u vragen over het LED textielframe of over de dynamische variant neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Specificaties: 
Hoge resolutie
High lumen LED verlichting
Afmetingen: 

100 × 250 cm
200 × 250 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED beurswand

Zoals al jaren vindt de Metavak beurs plaats in de evenementenhal te Gorinchem.

© 2023 Beurs Styling