Home » Showcases » Tungaloy

Tungaloy

Zoals al jaren vindt de Metavak beurs plaats in de evenementenhal te Gorinchem. Een beurs voor de metaalbranche. Standhouders op deze beurs zijn fabrikanten, importeurs, handelaren op het gebied van metaalbewerking. Een van de deelnemende bedrijven aan de Metavak 2018 was Tungaloy BV.

 

Vernieuwend concept

Tungaloy is van origine een japans bedrijf en een wereldleider op het gebied van het produceren van wisselplaten en staalproducten, snijgereedschappen, slijtonderdelen, bouw gerelateerde gereedschappen en geavanceerde materialen. Zij wilden een vernieuwend concept voor op de beurs. Markant maar toch chic en professioneel.

 

Weinig licht

De beurshallen in Gorinchem staan erom bekend dat het vrij donkere hallen zijn met weinig licht. Veel stands zijn dan ook niet goed verlicht. Om deze reden heeft Tungaloy na overleg met Beurs Styling gekozen voor een achterwand van LED verlichte textielframes. Wat resulteerde in een chique en mooi verlichte stand in de donkere beurshal. Het geheel geeft een professionele uitstraling. Een stand waar de bezoeker zeker niet omheen kan.

 

LED verlicht meubilair

De stand is ingericht met een led verlichte balie compleet, enkele led verlichte statafels met bijbehorende krukken en led verlichte zuilen voor het presenteren van producten. Beurs Styling heeft een stand neer gezet met een strakke professionele uitstraling.

prev
next

© 2017 Beurs Styling