Home » Beursmeubilair » LED-verlichte statafel XL

LED-verlichte statafel XL

Deze statafel met LED-verlichting bestaat uit twee LED-verlichte zuilen met tafelblad. De statafel vormt een ideale aankleding van uw beursinrichting en met het extra grote tafelblad kan deze voor vele verschillende doeleinden worden ingezet.

Plaats een laptop op één van de zuilen, kies voor een vitrine om uw producten te presenteren of serveer een heerlijk hapje en drankje. Wat u ook doet, de XL-statafels vormen een waardevolle aanvulling op uw beursinrichting.

De LED-verlichting in de tafels is volledig aan te passen op uw wensen. Wilt u uw eigen huisstijlkleuren, een langzaam kleurverloop of lichtprogramma volledig op maat? Tegen geringe meerkosten (€ 30,-) ontwikkelen wij een speciaal lichtprogramma, dat tot in de puntjes voldoet aan uw doelstellingen.

De tafels zijn verkrijgbaar in wit en zwart en uitstekend te combineren met onze witte krukkenzwarte krukken of trendy krukken.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led verlichte statafel XL of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
RGB synchroon kleuren met andere led items
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Te personaliseren door middel van sticker
Verkrijgbaar in wit en zwart
Bediening met afstandbediening
Afmetingen: 

Hoogte blad: 110 cm
Breedte: 105 cm
Lengte: 210 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED-verlichte statafel XL

De Technishow vindt eens per 2 jaar plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

Jaarlijks vindt de Infosecurity plaats in de jaarbeurs Utrecht.

© 2023 Beurs Styling