Home » Showcases » Harry Hersbach Tools

Harry Hersbach Tools

De Technishow vindt eens per 2 jaar plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Op de Technishow staan alle grotere leveranciers en bedrijven in de metaalindustrie die productietechnieken toepassen, metalen verwerken en bewerken, maar ook die gespecialiseerd zijn  in kunststoffen en toebehoren. Harry Hersbach Tools B.V. is al jaren een begrip in de verspanende industrie en is op elke editie van de Technishow aanwezig. 

 

Led verlichte statafel en statafel XL

Om een gedeelte van hun ruime beursstand in te richten heeft HH Tools gekozen om enkele meubels uit het assortiment beursmeubilair van Beurs Styling in hun stand te plaatsen. Er is gekozen voor witte led verlichte statafels, een statafel XL en een led verlichte  balie small. Bij de statafels werden krukken geplaatst zodat bezoekers van de stand de mogelijkheid hebben om even te gaan zitten. De verlichting van het gehele meubilair werd op de huisstijlkleur van HH Tools, blauw ingesteld. Op de led verlichte statafels werden ter decoratie enkele blauwe bloempotjes geplaatst.

 

Led verlichte balie small

De balie small werd tegen een wand geplaatst, met boven de balie enkele displays voorzien van een promotiefilmpje. Daarnaast diende de led verlichte balie ook om brochures op te plaatsen. Doordat de balie small tegen de wand werd geplaatst kwam deze het best tot zijn recht in de ruime beursstand. In de grote beursstand van HH Tools biedt het led verlichte beursmeubilair een aangename interruptie en geeft de beursstand zo een sfeervolle uitstraling. Bovendien is het beursmeubilair niet alledaags en uniek waardoor HH Tools zeker in het oog springt op de Technishow. 

prev
next

© 2023 Beurs Styling