Home » Interactief » LED statafel interactief

LED statafel interactief

Deze interactief aan te sturen LED-statafel bestaat uit een LED-zuil met tafelblad. De statafel draagt bij aan een prachtige, stijlvolle sfeer op uw beursstand. Daarnaast kan de tafel ingezet worden voor zeer uiteenlopende toepassingen. Meer informatie over interactief presenteren: Touch to Led   

Met de instelbare kleuren kunt u bijvoorbeeld aangeven welke product (categorie)en zich op de tafel bevinden of zelfs welke mensen er rond de tafel aanwezig zijn... De mogelijkheden zijn zeer divers!

De LED-verlichting is instelbaar in iedere gewenste kleur, langzaam kleurverloop of een specifiek ingesteld programma (meerkosten programma op maat: € 30,-). De statafels worden standaard draadloos geleverd.

Door het strakke, tijdloze design passen deze statafels op vrijwel iedere stand! Is eventueel te combineren met een productplateau. Heeft u behoefte aan een grotere LED-statafel voor uw beurs of evenement? Bekijk dan ook eens onze interactieve LED-statafel XL.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de huur van uw led statafel interactief of voor een complete beursstand. Neem contact met ons op.

Specificaties: 
Verkrijgbaar in wit en zwart
Te personaliseren door middel van sticker
RGB synchroon kleuren met andere led items
DMX en interactief aanstuurbaar (draadloos)
Mogelijkheid tot cool white (8000K)
Afmetingen: 

Hoogte blad: 110 cm
Breedte: 85 cm
Lengte: 85 cm

prev
next

Voorbeelden met: LED statafel interactief

Afgelopen April vond in de Home Boxx in Nieuwegein, de TeleVisie 2013 plaats.

Een recordaantal bezoekers ontdekten hun eigen smaak op de Deli XL Foodservice Fair.

© 2023 Beurs Styling