Home » Showcases » Deli XL foodservice fair

Deli XL foodservice fair

Een recordaantal bezoekers ontdekten hun eigen smaak op de Deli XL Foodservice Fair. Met meer dan 5200 bezoekers over drie dagen, mag de Foodservice Fair 2010 met recht een spetterend succes genoemd worden. Maandag 13 september was zelfs de drukst bezochte dag in de geschiedenis van de Foodservice Fair.

Voor de bezoekers was het ook dit jaar weer een ongelofelijke ervaring. Bezoekers hebben zich laten inspireren door de vele stands met overheerlijke delicatesses, kookshows, workshops en seminars. Het beursthema "Proef je eigen smaak" in optima forma.

 

Uitvoering:
Zirqle heeft in samenwerking met huddles hoogsteder inrichting verzorgd voor de Foodservice fair 2010. Dit is gedaan met diverse noviteiten zoals het plaatsen van diverse led items welke ieder een apart DMX adres hadden welke vervolgens draadloos centraal werden aangestuurd met een DMX controller. Hierdoor kon ieder item apart worden aangestuurd en van een eigen rgb kleur worden voorzien voor een goed aansluitend resultaat. Verder zijn er op diverse pilaren en statafels vitrines en plateaus geplaatst om de diverse noviteiten te tonen en laptops te plaatsen om een nog beter beeld voor de klant te generere.

prev
next

© 2023 Beurs Styling