Home » Showcases » Euroboor

Euroboor

Op de Eissenwaremesse staan de toonaangevende leveranciers op het gebied van gereedschappen, industriële benodigdheden, bevestigingstechnieken en bouwmaterialen. Deze beurs wordt jaarlijks in Köln gehouden. Euroboor, fabrikant en distributeur van draagbare industriële gereedschappen  is al jaren standhouder op deze beurs.

 

LED verlichte balie compleet

Eurboor heeft Beurs Styling gevraagd voor het inrichten van hun stand met beursmeubilair. De stand van Eurboor was opgebouwd uit een witte hoogglans laminaatvloer en hoogglans wand. Het bedrijfslogo, in de kleur rood, was aan de bovenzijde van de wand bevestigd. Ter aanvulling op hun stand, wilde Euroboor een led verlichte balie compleet, enkele statafels, een led verlichte statafel XL met krukken. En tevens enkele led verlichte presentatie zuilen om gereedschappen op te plaatsen. Belangrijk voor Euroboor was het presenteren van hun assortiment en natuurlijk ook de uitstraling van de stand.

 

Kruk vierkant wit RVS

Zij wilden graag beursmeubilair met een strakke industriële uitstraling, geheel passend in het bedrijfsconcept. Met name de krukken vierkant wit met RVS frame boden een toegevoegde waarde qua industriële en technische uitstraling. Echter zijn de krukken ook gemakkelijk te gebruiken voor andere concepten doordat zij juist een strak en modieus design hebben. Beurs Styling heeft middels de witte vierkante krukken RVS en het led verlichte meubilair het concept op een pakkende wijze voor Eurboor weten te realiseren. Alles overziend een prima uitziende beurstand met een industrieel aanzien.

prev
next

© 2023 Beurs Styling