Home » Showcases » AHC Benelux

AHC Benelux

De ESEF is in Nederland de toonaangevende vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden en engineering. Deze vakbeurs wordt eens in de twee jaar gehouden.  AHC Benelux is een bedrijf gespecialiseerd in warmte en oppervlaktebehandelingen en dus prima op zijn plek op de ESEF. Zijn staan dan ook dit jaar weer op de ESEF. AHC Benelux vroeg na een eerdere succesvolle samenwerking aan Beurs Styling om hun beursstand voor de ESEF te verzorgen.

 

Technische uitstraling

Doordat Beurs Styling de mogelijkheid biedt een totaalconcept neer te zetten heeft AHC Benelux de opdracht aan Beurs Styling gegeven. Om de stand een industriële en technische uitstraling te geven is er met een truss constructie en full color presentatiedoeken gewerkt. Op het presentatiedoek van  de achterwand stonden vier verschillende behandelingstechnieken afgebeeld.

Opvallend contrast

In overleg met AHC is er  gekozen om de truss constructie 4 meter hoog te bouwen en voor beursmeubilair in de kleur zwart. Dit zorgt voor een opvallend contrast met de andere stands. Niet alleen de hoge constructie maar met name ook het beursmeubilair in de kleur zwart zorgt ervoor dat AHC duidelijk in het oog springt. Er zijn drie led verlichte statafels geplaatst met krukken voor bezoekers van de stand. Daarnaast ook een led verlichte balie compleet en enkele led verlichte presentatiezuilen voor het presenteren van de behandelingstechnieken. Net als de vorige keer heeft AHC wederom gekozen voor belettering op de balie en op de led verlichte statafels.

Vernieuwend was dat er dit maal een plafond in de stand is verwerkt met daarop in grote letters het logo van AHC. Qua de verlichting is er gekozen voor cool white zodat de stand voldoende opvalt maar niet te onoverzichtelijk wordt. De uitstraling van stand moet immers wel industrieel en technisch blijven.

Compleet concept

Het concept was tot in de kleinste details compleet, aan alles is gedacht. Zo was de stand niet alleen voorzien van een pantry, met daarin een keukenblok en ruimte voor opslag, in de stand zelf stond ook nog een espressomachine, voor het maken van koffie en thee en zelfs een biertap. De stand van AHC Benelux voor de ESEF2014 was zeer zeker niet alledaags, maar luxueus en treffend met een technisch en industrieel aanzien. Zodoende is dit project verzorgt door Beurs Styling wederom tot een goed einde gebracht. 

prev
next

© 2023 Beurs Styling