Home » Showcases » Sauflon

Sauflon

Het Nederlands Contactlens Congres vindt om de twee jaar plaats en heeft ruim 1600 bezoekers. Dit congres biedt niet alleen lezingen, workshop en presentaties maar ook een grote tentoonstelling met alle bekende contactlensleveranciers, contactlenzen en andere contactlens gerelateerde producten.  Fabrikant Sauflon toonde op het NCC in 2012 hun assortiment contactlenzen en contactlens gerelateerde producten.

 

Presentatiezuilen

Beurs Styling is gevraagd om op het NCC 2012 een complete beurstand voor Sauflon te verzorgen. Voor de inrichting is er gekozen om twee balies compleet in een hoekopstelling te plaatsen. Tevens is er gekozen voor een aantal presentatiezuilen met vitrines voorzien van producten uit het assortiment van Sauflon en 2 statafels met krukken. De balie, zuilen en de statafels zijn allen uitgelicht in de kleur van de huisstijl van Sauflon. De witte hoogglans vloer draagt bij aan de stijlvolle en chique uitstraling van de stand.

 

Touch to LED

Als eyecatcher in deze stand is er gebruik gemaakt van Touch to led, een interactieve manier van producten presenteren door middel van een led verlichte presentatiekast waarin de verschillende typen contactlenzen staan. Deze presentatie kast is te bedienen met een Ipad, zo kan de bezoeker zelf specifieke informatie over een bepaald type contactlens opzoeken. Op het moment dat er informatie opgevraagd wordt, wordt het vak met het bijbehorende product verlicht. 

prev
next

© 2023 Beurs Styling