Home » Showcases » Denon Benelux

Denon Benelux

Denon Benelux is een audio en video merk gespecialiseerd in hi-fi apparatuur, blu-ray spelers, receivers, hoofdtelefoons  en geluidssystemen. Denon Benelux presenteerde hun nieuwe assortiment audio- en video apparatuur via een productshow in de Effenaar in Eindhoven.

 

Productpresentatie

Doelstelling van Denon Benelux was om op een bijzondere en treffende wijze hun nieuwe assortiment te presenteren.  Beurs Styling is door Denon gevraagd om led verlichte zuilen en balies voor de productshow van de nieuwe audio- en videoapparatuur te verzorgen. 

Op basis van de beschikbare ruimte is er door Beurs Styling een plattegrond gemaakt met een passende inrichting voor de productshow. De hifi- apparatuur werd op de balies tentoongesteld en de hoofdtelefoons werden elk op een led verlichte zuil getoond. Het gehele led meubilair was verlicht in dezelfde kleur blauw als de huisstijl van Denon Benelux. Beurs Styling heeft de doelstelling van Denon Benelux weten te realiseren door op een bijzondere manier een productpresentatie te verzorgen. 

prev
next

© 2023 Beurs Styling