Home » Showcases » ZenSations

ZenSations

De TabakPlus 2014 vakbeurs gehouden in de Van Nellefabriek in Rotterdam is inmiddels gepasseerd. Op deze beurs staan exposanten met producten op het gebied van: tabak, kansspelen, zoetwaren, maar ook met e-smokingsproducten en andere rokersbenodigdheden.

Alle exposanten, waarvan er meer dan 60 exposanten aanwezig op deze vakbeurs, presenteren hun nieuwste assortiment. ZenSations nam ook deel aan de TabakPlus.

 

Samenwerking

Zensations en Beurs Styling zijn geen onbekenden van elkaar en hebben in het verleden al meerdere malen een samenwerking aangegaan. Het grootste deel van het concept voor de Zensations stand werd verzorgd door Beurs Styling. Beurs Styling zorgde niet alleen voor het beursmeubilair zoals de led verlichte statafels met krukken, de led verlichte balie compleet met een wandmeubel voor het serviesgoed en de koffiemachine maar ook voor de verschillende led verlichte vitrines en de presentatiemeubelen, welke zijn gebruikt voor het presenteren van het nieuwe assortiment.

Daarnaast verzorgde Beurs Styling de belettering op het meubilair, de presentatiedoeken tegen de wanden en de verlichting van de stand. Er werd zelfs zorg gedragen voor de bloemdecoratie, aangepast aan de verschillende 'smaken' (kleuren) op de presentatiedoeken. De bloemdecoratie bood bijdrage aan een sfeervolle uitstraling.

En last but not least, de led verlichte vloer, zeer zeker de eyecatcher van de stand. Hierdoor was de stand op een positieve wijze flagrant aanwezig. De led verlichte vloer werd voorzien van een witte verlichting zodat deze niet te overheersend aanwezig was. Door de opzet en uitstraling van de stand werd de aandacht van de bezoeker op een pakkende wijze getrokken.

Vanwege het sensationele en sprekende concept opgezet door Beurs Styling is de Tabaksplus 2014 wederom succesvol verlopen.  

prev
next

© 2017 Beurs Styling