Home » Showcases » Sligro

Sligro

Passie, voorop lopen in het vakgebied en goede relaties onderhouden met klanten… Dat is waar Sligro Food Group voor staat. Kernwaarden die ook Beurs Styling op het lijf geschreven zijn. Niet voor niets werken wij al jaren succesvol samen met het bekende food-concern voor ondernemers en horeca. Voor de wijnevenementen van Sligro creëerde Beurs Styling een bijzondere oplossing.

 

Innovatieve oplossing

Hiervoor ontwikkelde Beurs Styling een innovatieve oplossing, die volledig aansloot bij de vraag en wensen vanuit Sligro. Door de wijnen te tonen binnen een speciaal ontworpen LED-presentatiekast, kon iedere wijn apart uitgelicht en onder de aandacht gebracht worden. Een carrévormige trussconstructie zorgde voor een echte theaterbeleving bij de gasten. Zirqle plaatste 2 LED-presentatiekasten in ieder kooktheater.

Daarnaast ontwikkelden we de benodigde software met bijbehorende interface, waarmee de presentatiekasten op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier via een laptop of iPad aangestuurd konden worden. Om het de medewerkers van Beurs Styling zo gemakkelijk mogelijk te maken, hadden we het dagprogramma voorgeprogrammeerd. Op die manier hoefden de koks alleen een klikker te bedienen, om de juiste wijn te laten oplichten in de presentatiekast.

Doordat Beurs Styling in een vroeg stadium bij dit project betrokken is, konden we Sligro een totaaloplossing bieden. Truss-constructie, LED-presentatiekasten en software: alles kon tot in de puntjes op elkaar afgestemd worden. Op die manier konden we Sligro alle zorgen uit handen nemem.

prev
next

© 2022 Beurs Styling