Home » Showcases » Polak+Co import Ι export

Polak+Co import Ι export

De Horecava, de grootste en in de volksmond ook wel de bekendste vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, wordt jaarlijks gehouden in de RAI Amsterdam. Polak+Co. import Ι export B.V. zowel exporteur naar Europese landen  als importeur van diverse levensmiddelen  uit onder andere China, Korea en Indonesië is natuurlijk onmisbaar op een beurs als de Horecava.

 

Passend concept

Voor Polak+Co was dit de eerste keer dat zij deelnamen aan de Horecava. Beurs Styling werd door hen gevraagd om een passend concept met de juiste uitstraling neer te zetten. Bij Polak+Co leeft de Nederlandse handelsgeest nog en zo weet men degelijkheid en betrouwbaarheid te koppelen aan flexibiliteit. Dit moest ook overgebracht worden in de uitstraling van de beursstand. In overleg met Beurs Styling werd er gekozen voor een 4 meter hoge trussconstructie en oranje tapijt in de huisstijl kleur van Polak+Co, waardoor de stand een imposant aanzien verkreeg. De achterwand was voorzien van een sprekend en mooi presentatiedoek, bedrukt in full color. Het presentatiedoek dient om het bedrijfslogo en het eigen merk duidelijk naar voren te laten komen. Qua inrichting van de beurstand heeft Polak+Co gekozen voor een opvallende maar toch evenwichtige  uitstraling. De stand werd ingericht met een led verlichte balie compleet voorzien van een snelkoeler voor het koelen van dranken. Enkele led verlichte statafels met witte vierkante krukken. Zowel de balie als de tafels waren allen voorzien van belettering en opdruk. 

 

Led verlichte presentatiekast

Ook werd er een vriezer en vier led verlichte presentatiekasten geplaatst voor het tonen van producten uit hun assortiment. Twee van deze presentatiekasten werden opgehangen aan de truss constructie in de richting van het gangpad, waardoor deze als eyecatcher fungeerden. De andere twee presentatie kasten werden op een kubus geplaatst en gekoppeld aan Touch to Led, zodat bezoekers gemakkelijk via een Ipad informatie over producten konden opzoeken. Wanneer er informatie over een bepaald product opgezocht werd lichtte het des betreffende product in de presentatiekast op. Touch to Led is een bijzondere en pakkende manier voor het tonen van producten. Wederom heeft Beurs Styling een totaaloplossing kunnen bieden. Een totaaloplossing voor Polak+co met een uitstraling van degelijkheid en betrouwbaarheid.

prev
next

© 2022 Beurs Styling