Home » Showcases » Bokhoven BTM

Bokhoven BTM

De Technishow is de grootste en de belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunsstoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Bokhoven BTM levert een groot assortiment gereedschappen, opspanmiddelen, automatisering en werkplaatsinrichtingen voor de metaal- en kunststofindustrie. Als jaarlijkse exposant was Bokhoven BTM  ook weer aanwezig op de Technishow 2012.

 

Complete inrichting

Beurs Styling heeft de opdracht gekregen om een volledige beursstand te realiseren met een complete inrichting. In overleg met Bokhoven  BTM is voor de beursstand gekozen voor een truss constructie van 11 x 5 m, een full colour pvc doek als achterwand en een op maat gemaakte pantry. De pantry dient als ruimte voor het opbergen van promotiematerialen en etenswaren. Het full colour pvc doek dient om het bedrijfslogo en andere merken duidelijk naar voren te laten komen. Qua inrichting is er gekozen voor een balie compleet, een aantal presentatiezuilen met vitrines en 2 statafels voor de bezoekers in de stand.

 

Meubilair in de kleur zwart

Vanwege het feit dat de kleur zwart perfect aansluit bij het bedrijfslogo van Bokhoven BTM is er besloten deze kleur te nemen voor het gehele meubilair in de stand. Daarnaast is al het meubilair voorzien van logostickers. Om de stand naadloos op elkaar aan te laten sluiten is er gekozen voor een zwarte vloer in combinatie met het zwarte meubilair.  Ook deze keer heeft Beurs Styling een volledige beursstand met een technische uitstraling geheel passend bij de branche waar Bokhoven BTM onderdeel van is.

prev
next

© 2023 Beurs Styling