Home » Showcases » Alfasan

Alfasan

Alfasan, een fabrikant in dierengeneesmiddelen heeft Beurs Styling gevraagd om mee te denken in de realisatie van een totaal concept voor een beursstand in de RAI Amsterdam. 

 

Pantry met beamerwand

Alfasan had de doelstelling een stijlvol en elegant design neer te willen zetten met voldoende ruimte voor het presenteren van hun dierengeneesmiddelen. In overleg met Beurs Styling is er door Alfasan besloten gebruik te maken van enkele led verlichte zuilen met vitrines voor de presentatie van hun producten. Ook werd er gekozen voor een op maat gemaakte pantry in combinatie met een beamer. De wand van de pantry dient als beamerwand. Voor het garanderen van een optimaal resultaat is de beamer aan de bovenzijde van de wand gemonteerd. 

Achter deze wand bevind zich de pantry, met als doel het opslaan van promotiematerialen en etenswaren. Verder is er qua inrichting gekozen voor een balie en een tweetal led verlichte statafels. De balie, zuilen en de statafels zijn allen voorzien van logostickers en verlicht in de huisstijlkleur van Alfasan. Ter decoratie zijn er twee hoge vazen met bloemen op de balie geplaatst.  

prev
next

© 2023 Beurs Styling