Home » Showcases » 2Connect-IT

2Connect-IT

Een interactieve manier om bezoekers van een beurs met nieuwe producten kennis te laten maken: dat is waar onze klant 2connect-IT naar zocht. Beurs Styling dacht mee en ontwikkelde een vernieuwende presentatievorm. Innovatief, met een strakke uitstraling en bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk. 2Connect-IT is gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur, systemen en software voor satellietcommunicatie. Voor de IBC 2012, een vakbeurs op het gebied van elektronische media en entertainment, was 2connect-IT op zoek naar een manier om bezoekers zelf kennis te laten maken met nieuwe producten.

 

Draadloos en interactief

Het was de eerste keer dat Beurs Styling een oplossing mocht ontwikkelen voor 2connect-IT. Door luisteren naar wensen en creatief meedenken, kon Beurs Styling een oplossing creëren die volledig op de wensen van 2connect-IT was afgestemd. Beurs Styling ontwierp een beursstand met LED-verlichte vitrines, waarin de producten van 2connect-IT getoond werden. De vitrines waren voorzien van LED-techniek in verschillende kleuren (RGBW), die draadloos interactief aan te sturen was met een iPad.

 

Gericht communiceren

Met het bedienen van de iPad, konden bezoekers van de beurs zelf specifieke informatie opzoeken over ieder nieuw product. Bij het selecteren van een product op de iPad lichtte de vitrine met het betreffende product in het blauw op. De andere producten behielden de kleur van de ‘ruststand’: cool white. Op die manier was het direct duidelijk welk product hoorde bij de informatie die getoond werd op de iPad.

 

Volledig op maat

Beurs Styling ontwikkelde niet alleen de LED-verlichte vitrines, maar ook de bijbehorende software en interface. Beide werden volledig op maat gemaakt: met een passende lay-out, die aansloot bij de wensen en huisstijl van 2connect-IT. En uiteraard met alle nodige functionaliteiten, zodat het systeem voor bezoekers gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen was. Doordat Beurs Styling zowel de LED-vitrines als de software en interface ontwikkelde, konden we 2connect-IT een totaaloplossing bieden met een optimaal resultaat.

prev
next

© 2017 Beurs Styling