Home » Showcases » Pure White

Pure White

Twee keer per jaar wordt in de RAI Amsterdam de Modefabriek georganiseerd. Dit is de "place to be" voor mode lievend Nederland. Gedurende 2 dagen worden hier de nieuwste collecties gepresenteerd. Pure White was ook op de modefabriek aanwezig en toonde hier hun nieuwste collectie kleding.

 

Elegante uitstraling

Beurs Styling heeft al meerdere malen beursstands voor Pure White op de Modefabriek verzorgd. De voorgaande stand was voorzien van beursmeubilair in de kleur wit. De wens van Pure White voor deze beurstand was een stand met een elegante en eigentijdse uitstraling. 

Als basis is er gekozen voor meubilair in de kleur zwart, een witte hoogglans laminaatvloer en een zwarte beurswand met daarop het logo en de slogan. Er is in deze beurstand een led verlichte balie met koelkast en vriezer geplaatst. Pure White wilde aan bezoekers cocktails schenken om zo een extra ambiance en sfeer te scheppen.

Verder zijn er aan het geheel een aantal led verlichte statafels met krukken en een led verlichte presentatiezuil toegevoegd. Het is zeker gelukt een strakke en chique stand op te stellen met een modieuze uitstraling.  

prev
next

© 2022 Beurs Styling