Home » Showcases » POS Systems

POS Systems

Gastvrij Rotterdam is de “place to be” voor de ambitieuze horecaprofessional. Deze horecavakbeurs staat in het teken van culinaire versnaperingen, nieuwtjes op het gebied van food en non-food producten en natuurlijk praktische oplossingen voor in de horeca.

POS Systems, is een bedrijf dat Kassasystemen voor horecagelegenheden aanbiedt. Zij zijn vanzelfsprekend deelnemer op deze vakbeurs thuis. Beurs Styling en POS systems zijn geen vreemden van elkaar.  Beurs Styling heeft al meerdere keren voor POS Systems op diverse evenementen de beursstands verzorgt. Ook dit jaar hebben wij ons steentje mogen bijdragen aan deze stijlvolle stand.

 

Contrast

De uitstraling van de stand is belangrijk bij het promoten van de beschikbare producten en diensten en POS Systems als bedrijf. De stand dient representatief te zijn. Met een contrast tussen zwart en wit en door het gebruik van LED verlichting is deze stand een echte blikvanger. De LED beurswand, het led verlichte meubilair in combinatie met het zwarte tapijt en de omlijsting geeft de stand een fraaie contrastwerking.

De gehele achterwand is verlicht en voorzien van informatie over de kassasystemen. De horeca ondernemer kan op deze wijze direct zien wat POS Systems te bieden heeft.

Zoals gewenst is de stand een eyecatcher, informatief en straalt betrouwbaarheid uit. Wederom een succesvolle beurs voor Pos Systems.

prev
next

© 2017 Beurs Styling