Home » Showcases » Falck

Falck

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituatie. Falck Nederland houdt zich met name bezig met de preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches. Voor een beurs op dit vakgebied  in de Brabanthallen van 's Hertogenbosch heeft Falck Beurs Styling gevraagd om een complete beursstand voor hun in te richten.

 

Loungemeubilair met led verlichte statafels

De uitdaging voor Beurs Styling op deze beurs was het inrichten van een complete beursstand met de afmeting van 6x 3 meter voorzien van voldoende sta- en zitgelegenheid. Het plaatsen van op maat gemaakte wanden om de stand vorm te geven en de stand te voorzien van een bijpassende vloer. In overleg met Falck is er als basis gekozen voor een rood tapijt. Om hoeken in de stand te verwezenlijken zijn er een tweetal op maat gemaakte wanden geplaatst. Om genoeg zitgelegenheid te creëren is er gekozen voor een riante ruimte ingericht met een combinatie van leren loungebanken, pluche loungebedden, leren poefjes en led verlichte salontafels.

Verder zijn er aan de inrichting een aantal led verlichte statafels met krukken toegevoegd. De led verlichting is ingesteld op rood, de huisstijl kleur van Falck. Tevens zijn er diverse logo's en slogans op de led verlichte statafels en de wanden aangebracht. Zowel de led verlichting als de logo's en slogans dienden om de belangstelling op te wekken bij bezoekers. En als additief werden non alcoholische cocktails geschonken. Al met al is de inrichting niet alleen voorzien van voldoende sta- en zitgelegenheid maar heeft de stand ook nog een opvallende en stijlvolle uitstraling.

prev
next

© 2022 Beurs Styling