Home » Showcases » Deltatools

Deltatools

Op de Metavak in Gorinchem staan leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en aanverwante bedrijven in de metaalindustrie. Deltatools, gespecialiseerd in hoogwaardige gereedschappen voor de metaalindustrie wilde op de Metavak 2012 met hun beursstand de aandacht trekken.

 

Aandacht trekken

Deltatools wilde opvallen door hun gehele stand als eyecatcher in te zetten. Deltatools wilde ook producten uit hun assortiment bij bezoekers onder de aandacht brengen. In overleg met Beurs Styling is er gekozen voor een beursstand met veel licht en het tonen van producten in led verlichte zuilen met vitrine. Alle presentatiezuilen zijn voorzien van logostickers en verlicht in de huisstijlkleur.

De beurswanden zijn voorzien van extra verlichting omdat de beurs op zichzelf vrij donker is. Zo vallen niet alleen de presentatiezuilen die tegen de achterwand geplaatst zijn voldoende op maar ook het overige gedeelte van de stand is volop verlicht.

Tevens is er gekozen voor een witte hoogglans vloer om de aandacht niet af te leiden van de presentatiezuilen en de led verlichte balie. In het midden van de  stand is er een statafel geplaatst voor de bezoekers. Door de hoeveelheid licht en het opmerkelijke beursmeubilair is het Deltatools zeker gelukt om de aandacht te trekken op de metavak 2012. 

prev
next

© 2023 Beurs Styling