Home » Showcases » Bavaria B-Day

Bavaria B-Day

Bavaria heeft een nieuwe huisstijl ontwikkeld en voor de lancering van deze nieuwe huisstijl is Beurs Syling gevraagd om de ruimte op een stijlvolle wijze aan te kleden. 

 

Opdracht

In overrleg met Beurs Styling zijn de plannen met een voorstel te komen voor de inrichting van een lounge area, stavoorzieningen, verzorging van balies voor de uitgifte van dranken, het verzorgen van een aantal eyecatchers met daarop de producten van bavaria inclusief een lichtplan met de diverse led items uitgevoerd.

 

Uitvoering

Naar aanleiding van de beschikbare ruimte is een floorplan gemaakt. Er is gekozen voor een zitarea van 7,5 bij 14 meter welke wij hebben ingevuld met een zwarte lounge. Voor de algemene ruimte zijn er zwarte statafels neergezet als stagelegenheid. Als eyecatcher en uitgifte- en informatiepunten is er gebruik gemaakt van de balies. De diverse nieuwe huisstijlitems werden onder andere geshowd in de led verlichte pilaren met vitrines erop speciaal op maat gemaakt.

 

Final touch 

Voor de pers zijn er led verlichte pilaren op het podium gestationeerd met daarop de diverse nieuwe items van Bavaria. Zowel de led verlichte pilaren op het podium als de led items in de zitarea, de pilaren met vitrines en de diverse led verlichte statafels zorgden voor een uniek aspect tijdens de onthullingshow! Tijdens de onthullingshow werden als final touch diverse decoratieve elementen toegevoegd in het goud en blauw om het nieuwe uiterlijk geheel te verwerken in de aankleding. Een uniek programma met een unieke aankleding voor de introductie van de nieuwe huisstijl van Bavaria.

prev
next

© 2023 Beurs Styling