Home » Nieuws » Totaaloplossing voor Pure White

Totaaloplossing voor Pure White

Op 20 en 21 januari jl. vond de wintereditie van Modefrabriek 2013 plaats in de RAI in Amsterdam. Beurs Styling verzorgde er voor haar klant Pure White de complete standbouw: van trussconstructie tot hoogglans laminaatvloer en LED-verlichte balie.

Modefabriek is een halfjaarlijks professioneel platform waar honderden merken en labels hun nieuwste collecties presenteren aan de retailsector, de pers, stylisten en andere modeprofessionals. Onze klant Pure White is één van de labels die zich tijdens dit evenement presenteerden. Beurs Styling verzorgde voor Pure White de complete stand.

Zo leverden we er een trussconstructie met full colour presentatiedoek, een hoogglans laminaatvloer, het licht op de stand en een geluidsset. Daarnaast verzorgden we er een aantal LED-verlichte statafels en een LED-verlichte balie. Hierbij heeft Pure White gekozen voor de LED-verlichte balie compleet, omdat deze uitgebreid kon worden met een koelkast en een vriezer. Op die manier ontstond een prachtige, LED-verlichte bar, waar een cocktailshaker heerlijke cocktails heeft geserveerd aan de bezoekers van de stand.

Het is niet de eerste keer dat Beurs Styling voor Pure White de stand realiseert voor Modefabriek. In 2013 mochten we al voor Pure White aan de slag voor zowel de winter- als zomereditie van Modefabriek. Wij zijn blij met deze succesvolle samenwerking en kijken uit naar meer mooie projecten samen in de toekomst!

 

 

prev
next

© 2023 Beurs Styling