Home » Nieuws » Profilplast

Profilplast

De Aqua Nederland vakbeurs vond plaats op 19, 20 en 21 maart 2013 te Gorinchem. De ontmoetingsplek voor elke ondernemer en relatie uit de watertechnologiesector. De vakbeurs geeft een representatief beeld van de waterbranche op nationaal niveau. En richt zich op waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Beurs Styling kon door een totaaloplossing te bieden aan Profilplast zorg dragen voor een indrukkwekkende stand. Profilplast wilde een beurstand die duidelijk zichtbaar en sprekend is.

Beurs Styling ontwikkelde een opvallend hoge stand met veel licht en ruimtelijkheid. De stand is circa 5 meter hoog en daarmee hoger dan alle andere stands op de beurs. Aan beide zijde van de stand staan grote LED verlichte magenta eyecatchers, waardoor de stand vanaf de entree meteen in het oog springt. Als basis is er gekozen voor een witte hoogglans vloer en voor full color presentatiedoeken voor de branding.  

Zo heeft Beurs Styling een complete stand met een modern strak design en opvallend uiterlijk voor Profilplast weten neer te zetten. Een echte eyecatcher dus.

prev
next

© 2023 Beurs Styling