Home » Nieuws » ESEF 2014

ESEF 2014

De ESEF is de vakbeurs van de Benelux voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.  De ESEF vind gelijktijdig plaats met de Technishow. Samen tonen deze beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie: 'Doe ik het zelf of laat ik het doen?'. AHC Benelux was een van de standhouders op de ESEF.

AHC heeft Beurs Styling gevraagd hun stand te verzorgen. Om de stand een industriële en technische uitstraling te geven is er met een truss constructie en meerdere full color presentatiedoeken gewerkt. Zelfs het plafond in de stand was voorzien van een presentatiedoek met daarop in grote letters het logo van AHC. 

In overleg met Beurs Styling is er gekozen voor zwart beursmeubilair met cool white als verlichting. De balie compleet en de led verlichte statafels waren voorzien van belettering. Het concept werd tot in de details uitgewerkt, de stand was ook toegerust met een pantry waarin een keukenunit werd geplaatst, opslagruimte, espressomachine en een biertap.

Al met al een keurige robuuste stand geheel passend op de ESEF en een uitstekende samenwerking tussen AHC Benelux en Beurs Styling. Dus op naar de volgende ESEF.

prev
next

© 2023 Beurs Styling